Приказката на Кейт Мидълтън и принц Уилямв  започва през 2003 г.в

...
Приказката на Кейт Мидълтън и принц Уилямв  започва през 2003 г.в
Коментари Харесай

Уилям и Кейт с тайно предбрачно споразумение на салфетка

Приказката на Кейт Мидълтън и принц Уилямв  стартира през 2003 г.в университета в Шотландия, където двамата учат.

Въпреки че връзките им се развиват доста постепенно и двамата стават семейство едвам след осем години, още в университета влюбените са били решени, че ще се оженят. Поне това твърди кралският биограф Кейти Никол.

В книгата си „ Кейт: Бъдещата кралица “ тя написа, че още през 2007 година херцозите на Кеймбридж са мислили за брак. И още тогава са сключили предбрачно съглашение, написа Express.

На една от сантименталните им срещи принцът предиздвикал обичаната си да изброи нещата, които за нея са най-важни в една връзка. Катрин загатнала взаимното взимане на решения и превъзмогване на компликациите. А Уилям признал, че мечтае за трима наследници.

На най-обикновена салфетка било написано, че Мидълтън е съгласна да роди на брачна половинка си три деца, а той, от своя страна, се задължава да се грижи за тях и да вземат решение всички фамилни проблеми дружно. Най-отдолу и двамата поставили подписите си.

Предбрачното съглашение било много импровизирано. В него не били наранени финансови въпроси, а единствено това по какъв начин би трябвало да наподобява идеалният им фамилен живот.

" На острова Уилям е заречен на Кейт, че нещата сред тях са съществени. Тогава за първи път те приказват за женитбата ", споделя Кейти Никол.

И до ден сегашен Кейт и Уилям пазят салфетката, трансформирала се в първия им предбрачен контракт. След сватбата херцогинята на Кеймбридж е подписала същински контракт, съгласно който не би трябвало да дава подписи и да разгласява информация, обвързвана с членовете на кралското семейство.

Кейт Мидълтън се омъжва за принц Уилям през 2011 година Хората я обожават не не стопират да я назовават " новата Даяна ".

За осем години тя подари брачна половинка си с три прелестни дечица - Джордж, Шарлот и Луи. Британските медии не стопират да спекулират, че напълно скоро Катрин ще роди още едно дете.

А самата тя неотдавна призна, че желае да роди още две бебета, само че брачният партньор й има вяра, че сега в фамилията има задоволително деца. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР